Blauwwit JO15-5- SC Terschelling JO15-1

Gepubliceerd op 18 februari 2018
Hits: 4871

Het begin was weer even aftasten van de tegenstander, maar na een kwartier kregen we wat meer vat op de wedstrijd. Wout Slings was met een bal op de paal het dichts bij de openingstreffer. Dezelfde Wout kreeg later van Simon Pals een bal op een presenteerblaadje aan gereikt en kon zo alleen op de keeper af waarna hij de bal knap binnen schoot: 0-1. Nog net voor de rust was het Max v/der Zee de via de keeper de bal van rechts het doel in schoot 0-2, rust.

Met wat afspraken gemaakt in de rust was het weer Max die de 0-3 aantekende. Met een goed schot van Wout op de knieen van de keeper kon Piet Hek de terugrollende bal in het doel werken 0-4. Het was in de 2e helft eenrichtingsverkeer wat dan ook de 0-5 opleverde, doelpunt gemaakt door Wout Slings. Met veel druk en kort op de tegenstander werd de bal vroeg onderschept op de helft van de tegenstander, wat dan ook veel doelkansen opleverde. De 0-6 werd gemaakt door Tymo Luehof met een schotje dat tussen de lat en de vingers van de keeper in het dak van het doel belande.