SDS JO13-1 –SCT JO13-1

Gepubliceerd op 16 mei 2017
Hits: 4595

Zaterdag 13 mei en een uitwedstrijd tegen de koploper SDS.

Erop of eronder: bij winst van de SCT doen we een gooi naar het kampioenschap ,bij gelijkspel moet de SCT in de resterende wedstrijden een mega aantal doelpunten maken (gelijk in punten met SDS). Bij verlies is het gespeeld  want ik zie deze ploeg van SDS geen punten meer verspelen.
10 uur is de aftrap en met druk van beide ploegen speelde de eerste 10 minuten zich af op het middenveld. Met wat kansen voor beide ploegen hielden ze elkaar prima in evenwicht. En toch,de wedstrijd had kunnen kantelen als de scheidsrechter ballen had gehad en de bal op de stip had gelegd: Per Swytink die het 16 meter gebied in dribbelde en de bal die door een speler van SDS met de hand voor de voet werd weg getikt! Maar niet dus!!. Na 30 minuten 0-0.
2
e helft was het zelfde spelbeeld: met de SCT in de aanval en SDS op de counter spelend. Dit pakte voor SDS in de 56e minuut goed uit: een 3 tegen 3 situatie en een knappe redding van Gijs Postma die de bal  het veld weer inwerkte en voor de voeten kwam van de rechterspits van SDS. Deze schoot de bal knap in: 1-0. Met nog een paar minuten op de klok ging de SCT nog op zoek naar de gelijkmaker maar dit bleek niet meer te lukken. Eindstand 1-0