wedstrijdverslag Terschelling JO-13

Gepubliceerd op 08 mei 2017
Hits: 3846

Franeker JO13-2  -SCT JO13-1

6 mei ,een wedstrijd tegen een altijd goede tegenstander voor de SCT, Franeker. Met nog een beetje verwarring over op welk veld te spelen,was de aftrap een 5 /10 minuten later dan gepland. Wedstrijd begon goed voor de SCT met flink druk zetten ,kreeg de SCT ook een paar mooie kansen,maar met wat slordig voetbal werden deze kansen niet benut,of te hard ,een vervelende stuiter. Met een aanval via rechts met Daan Dahne en Max van der Zee,werd Daan zelf weer in positie gezet voor een knappe voorzet die door Wout Slings werd ingeschoten 0-1. Franeker kwam er een paar keer gevaarlijk uit ,maar Gijs Postma stond weer uitstekend het doel van de SCT te verdedigen . 0-2 was voor Max van der Zee die alleen op de keeper af ging en in de verre hoek scoorde. Bijna rust en nog een corner die door Nine Postma werd voorgeslingerd en via via op het hoofd van Max belande en de 0-3 inkopte.  Rust.    De 2e helft was nog maar net los,en de 0-4 stond op het scorebord,een aanval via links met Wout Slings die een schot loste op de keeper en zo voor de voeten van Koen Jorritsma belande en binnen tikte. Wout Slings maakte de 0-5 met een rush van bijna eigen helft , met een zeer fraaie lob/schot. De mooiste goal van de wedstrijd. Franeker werd in de slotfase van de wedstrijd iets sterker ,ook omdat de SCT het wel een beetje geloofde met een 0-5 voorsprong. Uiteindelijk werd het nog door een knap in geschoten penalty van de keeper van Franeker 1-5.