jeugdverslagen

Gepubliceerd op 13 maart 2017
Hits: 4723

Vandaag speelden de jongens een thuis wedstrijd, ze hadden er allemaal veel zin in en terecht want het werd uiteindelijk een spannende wedstrijd! De teams waren aan elkaar gewaagd, en het ging steeds gelijk op. Sepp stond de hele wedstrijd op doel en heeft aardig wat reddingen moeten verrichten. Dat deed hij hartstikke goed. De eerste helft moest er veel worden verdedigd, dat deden ze goed.

Na een klein aantal kansen maakte Tamer er gelukkig 1-0 van.

Daarna ging het redelijk gelijk op, maar het werd toch 1-1 nadat de jongens toch weer wat afgeleid waren. Tim en Hero en Daan stonden goed te verdedigen. De tweede helft werd t echt spannend en kregen ze steeds meer kansen. Hessel kreeg een hele goede kans na een mooie voorzet van Siem maar hij ging er helaas niet in. Murk en Wessel namen de bal steeds goed mee maar het lukte ze niet om vlak voor het doel te komen.

Het bleef uiteindelijk 1-1.

FRISIA – SCT JO13

Na enig oponthoud door de penaltyreeks van de JO-9 op het veld van Frisia,was het voor de SCT weer de eerste wedstrijd na de winterstop.

Ga proberen om een klein verslag van de wedstrijd te doen,want vlaggen,coachen en genieten valt het soms niet mee om alles te onthouden.

Met wat omzettingen in het team,zette de SCT van af minuut 1 goed druk op de tegenstander.

Na een minuut of 10 was het Simon Pals de bal tussen de keeper en paal schoot 0-1.

Met een afstandschot was het Gijs Postma die de 0-2 binnenschoot ,maar om een of andere reden werd deze afgekeurd. Met 0-1 de rust in.

De 2e helft begon de SCT iets te slap aan de wedstrijd waardoor Frisia iets vaker op de helft van de SCT was te vinden.

Met een snelle uitbraak was het Wout Slings die de 0-2 binnen werkte.

Hard werken en storen veroverde de SCT de bal,en kon Simon Pals met een mooi schot vanaf de 16 de 0-3 op het score bord zetten.

Goed combineren werd Wout Slings wederom met een mooie lob van Wouter v/d sluis in stelling gebracht en tekende voor de 0-4.

Dezelfde Wout maakte ook de 0-5 met een kopbal uit een corner.  Eindstand 0-5.