Gepubliceerd op 29 oktober 2016
Hits: 4020

AVV JO13 – SCT JO13

Met een prachtige dag ,een eilanderderby op het voetbalveld te Hoorn.

Een wat rommelige wedstrijd van de kant van de SCT konden we niet erg goed de bal kwijt bij een van de medespelers,wel af en toe de achterlijn halende, maar stuitend op een goed verdedigend  AVV.

Het was Per Swytink die de 0-1 intikte,maar met een doelpunt kregen we nog steeds niet echt grip op de wedstrijd.

AVV pikte de draad weer op met snelle aanvallen,wat dan ook een goal opleverde 1-1.met nog wat ballen voorlangs ,een geplaatste bal van Simon Pals en een fabelachtige zweefduik van de keeper van AVV,gingen we de rust in met 1-1.

In de kleedkamer was iedereen het er mee eens dat het allemaal wat te slap was wat we lieten zien in de eerste helft.

Met wat meer pit gingen we de tweede helft in,wat meer druk opleverde op het doel van AVV.

Met een aanval van links scoorde Simon Pals de 1-2,niet veel later was het Per Swytink die de 1-3 in het net prikte uit een corner Tymo Luehof met een knappe kopbal 1-4,Nine Postma kon de 1-5 binnen schieten,met Max v/der Zee die met een verwoestend schot van af de 16 keihard inschoot werd de stand 1-6.

Hierna gingen we een beetje minder druk zetten,wat resulteerde in een goal voor AVV 2-6.

Met nog 5 minuten op de klok kreeg de SCT nog een vrije trap,die werd benut door Tymo Luehof.

Eindstand 2-7 voor de SCT