Gepubliceerd op 17 maart 2018
Hits: 4050

Zaterdagochtend met een pittige wind richting Harlingen,het waaide zo hard dat zelf de Friesland er geen zin in had,na een kwartier voeren we de kom uit,nadat we de kant door de wind een keer hadden geraakt. In Harlingen stond de taxi al te wachten ,op naar de zeerobben. Met mutsen ,handschoenen en zelf lange broeken konden we los,de wind speelde een aparte wedstrijd met ons mee ,dus was het zorg om de bal laag te houden. Wout Slings was met een kopbal op de doellijn de gelukkige die de score mocht openen,0-1. Met veel kansen probeerden we uit te lopen in de score op de zeerobben ,maar dat wilde niet echt lukken , met een bal tussen de linies door was het Gijs Postma die alleen op de keeper af liep en scoorde ,0-2,dit was ook de rust stand. 2e helft was het weer de SCT die de aanval koos, en Maarten Pals die de 0-3 op het scorebord zette. Mees Visser die met een schot de keeper verschalkte 0-4, de 0-5 was voor Gijs Buren met een bizarre windgoal,een schot hoog op het doel ,Remko Pals en ik draaiden ons al half om want deze bal zou hoog over moeten gaan,maar met een windvlaag daalde de bal tussen de keeper en lat door. Mees Visser had er wel zin in en tekende ook nog voor de 0-6, een knap schot in de verre hoek. Een koude,winderige wedstrijd ,maar wel met 3 punten naar huis.